Fericire fără margini în sufletul lui Paul, unul dintre foștii concurenți de la “Puterea Dragostei”! El s-a îndrăgostit lulea de o brunetă focoasă cu care și-a asumat deja relația. Vestea a venit pentru fanii lui la scurt timp după ce a fost descalificat din cadrul show-ului prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu la Kanal D.

Paul de la “Puterea Dragostei” se iubește cu  Mașa, o brunetă senzuală

Venit în România de câteva săptămâni, el s-a îndrăgostit nebunește de Mașa, o brunetă senzuală. Ei au publicat câteva poze incitante în care apar unul alături de celălalt și își lasă în comentarii inimioare. Foștii concurenți ai show-ului de la Kanal D cu care Paul a rămas prieten au confirmat relația frumoasă pe care o are în prezent, relatează wowbiz.ro.

În Turcia, Paul de la “Puterea Dragostei” nu și-a întâlnit marea dragoste… Inițial, el și Adriana s-au apropiat și toți au sperat că ei vor forma un cuplu. Ei bine, nu s-a întâmplat asta nici după ce s-au sărutat. Ulterior, tânărul a încercat să se apropie de Mariana, dar nu de data aceasta nu a avut succes.

Nu rata: Bianca de la Puterea Dragostei s-a întors în brațele fostului iubit, care a mințit-o

Paul și Akebono, descalificați de la “Puterea Dragostei”

Paul și Akebono, doi dintre foștii participanți ai emisiunii “Puterea Dragostei” au fost descalificați după o altercație cu Cristian Marinescu.

“Toți băieții am fost provocați, dar eu am reacționat. Am avut o zi mai proastă… chestii personale. Eu am simțit ceva pentru că i-am pus o întrebare și în emisiune și mereu evita pentru că el nu are o personalitate.Totul a fost în felul următor: am ajuns în studio, ne-am făcut dansul, ne-am asezat fiecare pe scaunele noastre. I-am pus eu o întrebare lui Marinescu: Care e personalitatea lui, că nu-mi mai dau seama. A mers la George și i-a spus că expediază haine în România din Turcia și le vinde second hand. A inventat pe loc doar ca să pornească un scandal. S-a luat după de Alexandru. S-a dus către el și făcea: «Hai mă, dă!» (…) .S-a legat chiar și de Akebono că e țăran. El se aștepta ca și Akebono să reacționeze. După a venit la mine. A început să-mi zică: «Hai, mă, să te iau și pe tine, piticule»”, a povestit Paul, unul dintre tinerii care au încercat să își întâlnească sufletul pereche în cadrul show-ului care se filmează în Istanbul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *