Astăzi, Otniela Sandu și Radu Constantin au “bifat” prima apariție publică într-un platou de televiziune, după ce s-a aflat că formează un cuplu. Carismaticul actor i-a făcut o declarație de dragoste la TV, iar acesta a fost un semn clar pentru mulți dintre fanii lor că au o relație serioasă.

Otniela Sandu, prima apariție la TV alături de iubitul ei, Radu Constantin

Otniela Sandu a acceptat invitația lui Teo Trandafir și a lui Burcusu de a merge în emisiune la brațul bărbatului iubit, pe care l-a ținut ascuns de ochii tuturor până la începutul acestui an. Povestea lor de iubire a început în urmă cu câteva luni bune și și-au dorit să aibă intimitate o vreme.

“Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat”, a declarat blonda sexy în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Iubitul Otnielei Sandu face sketch-uri, vlogguri educative, dar şi seriale – “Școala invers” și “DM”. Ultimul film a reuşit să ajungă în trending încă de la primul episod, iar ceea ce mulţi nu ştiu este că a fost realizat cu buget zero. Regizorul a mărturisit că este cucerit de frumusețea partenerei sale și că reușește să îi aducă zâmbetul pe buze mereu.

“De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit”, a mărturisit tânărul actor.

În timpul declarațiilor, fosta concurentă de la “Ferma” a povestit un episod amuzant de la începutul relației.

“La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat”, a spus Otniela Sandu.

Nu rata: EXCLUSIV | Avem primele imagini cu Otniela Sandu și noul iubit. Și-au dat jos măștile și s-au sărutat, romantic, în parcare

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, unde este apreciată. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își doreste să aprofundeze cât mai multe acest domeniu. Fosta concurentă de la “Ferma” și-a făcut prima operație estetică în toamna anului trecut.

Citește și: Otniela Sandu, mărturisiri despre drama neștiută din copilărie: “Niciun medic nu îmi dădea vreo șansă”. Ce diagnostic i-au pus medicii atunci

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *