Otniela Sandu și iubitul ei, Radu Constantin, au fost invitații Lorei și ai lui Cove, la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, unde au povestit cum s-au cunoscut, dar și cum fosta concurentă de la Ferma era să dea foc la casă. Iubitul a detaliat.

Cei doi au fost întâmpinați cu mare curiozitate de prezentatorii emisiunii, iar Cove detectivul a preluat frâiele discuției. A atacat direct la Otniela, cerând detalii despre cum s-au cunoscut. Iar fosta concurentă de la Ferma avea să înceapă povestirea, doar că Radu a intervenit, spunând că ”a vrut să mă omoare!” Era vorba despre niște bomboane oferite de Otinela, unde a uitat un sâmbure care i-a rămas în gât iubitului… Pe atunci abia la prima întâlnire!

Radu Constantin o sărută cu patos pe iubita lui, Otniela

Dar Radu avea să prindă curaj pe canapeaua din studioul ”Vorbește lumea” și a ”dezvoltat” un subiect delicat. Și în care eroul negativ a fost Otniela. Iubita lui era să dea foc la casă! ”A lăsat cuptorul deschis! Opt ore a mers cuptorul, până am venit eu acasă. Am zis, ce-i căldura asta, nu mai fusese niciodată așa de cald! Am intrat în bucătărie și am văzut. Era o căldură… Furculițele erau fierbinți. Doamne, bine că nu a luat foc, bine că nu am făcut pagube pe la vecini, să avem de plătit”, a povestit Radu. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU OTNIELA SANDU ȘI NOUL IUBIT. ȘI-AU DAT JOS MĂȘTILE ȘI S-AU SĂRUTAT, ROMANTIC, ÎN PARCARE)

Cei doi au mai dezvăluit că se cunoșteau de la filmări, dar idila a început, de fapt, pe rețeaua de socializare. Otniela a urcat pe Instagram o fotografie cu bomboane făcute de ea, moment în care Radu i-a comentat la superlativ reușita. Și atunci și-au dat întâlnire, ”la jumătatea distanței”, cum specifică de pe canapea Radu. Otniela a venit cu o cutie de bomboane și i-a daruit-o celui care, în scurt timp, avea să-i devină iubit. Și alături de care s-a și mutat. ”Da, mi-a adus bomboanele, eu am mâncat seara câteva, a doua zi am plecat cu un prieten, cu mașina, și am mâncat-o pe ultima. Avea un sâmbure, mi-a rămas în gât! Era să mă omoare”, a povestit, amuzat, Radu Constantin. (NU RATA: OTNIELA, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE: ”AM AVUT UN PICIOR MAI SCURT!” CÂND A FĂCUT PRIMII PAȘI)

Radu a povestit cum era Otniela să dea foc la casă

“La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducă sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel, și acum îl am”, a fost, imediat, intervenția Otnielei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *