Actrița Draga Olteanu Matei o să fie înmormântată astăzi, 22 noiembrie, cu onoruri militare la cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamț. Aceasta își va petrece eternitatea lângă soțul ei, Ion Matei.

Draga Olteanu Matei va fi condusă pe ultimul ei drum astăzi. Slujba de înmormântare va avea loc la biserica de lângă Turnul lui Ştefan Cel Mare din Piatra Neamţ. Ulterior, cortegiul funerar va merge spre Cimitirul „Eternitatea” și va avea o oprire în fața Teatrului Tineretului. Înhumarea are loc la 15.30. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU LOCUL ÎN CARE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ DRAGA OLTEANU MATEI)

Actrița Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Era internată de câteva zile, la terapie intensivă, la Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf. Spiridon” din Iaşi. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, starea actriței nu s-a îmbunătățit, iar, în noaptea de marți spre miercuri, a fost declarat decesul.

Regulile stabilite de CSJU Neamț pentru funeralii

Din cauza pandemiei, cei care își doresc să îi aducă un ultim omagiu și să o conducă pe ultimul drum trebuie să respecta anumite reguli stabilite de CSJU Neamț. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE DRAGA OLTEANU MATEI NU A AVUT URMAȘI. CE DECLARA DOAMNA TEATRULUI ROMÂNESC)

Astfel, La Cinema Dacia Mon Amour este obligatorie măsurarea temperaturii la intrare, purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor la intrare și ieșire și organizarea unui flux separat de intrare și ieșire. Persoanele prezente trebuie să respecte o distanțare de 3 metri, iar numărul maxim de persoane aflate în același timp în incintă este limitat la 20.

Ulterior, pe Platoul Curtea Domnească au voie să fie prezente maxim 100 de persoane. Toți oamenii trebuie să poarte măștii de protecție și să respecte distanța de 3 metri. Aceleași reguli sunt valabile și pentru persoanele prezente la Cimitirul Eternitatea.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *