Oana Zăvoranu și-a pus fanii pe jar! Vedeta s-a afișat pe Instagram cu părțile intime la vedere, iar toată lumea a rămas mască când a văzut ipostaza incendiară.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu forme de invidiat, vedeta urmează și tratamente corporale.

Oana a mărturisit în nenumărate rânduri că nu îi place să meargă la sală, nici la capitolul alimentaţie sănătoasă nu excelează, însă de la saloanele de înfrumuseţare nu lipseşte sub nicio formă. Bruneta scoate din buzunare mii de euro pentru diverse tratamente și nu este de mirare că poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani.

Conștientă de atuurile sale, bruneta nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Recent, Oana s-a pozat în oglinda din livingul ei, într-un tricou mulat și… o lenjerie intimă roșie, care a stârnit imaginația bărbaților.

Oana Zăvoranu, ipostază incendiară pe Instagram

Oana Zăvoranu le-a declarat război vedetelor din showbiz

Oana Zăvoranu este de neoprit! Vedeta continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc, iar după Pepe, Oana Roman, Adelina Pestrițu, Oana Roman și alții… a venit și rândul Loredanei Chivu.

După ce Oana Zăvoranu a primit pe Instagram un mesaj din partea unui internaut care îi arată unghia Loredanei Chivu, bruneta a făcut un screenshot și l-a postat pe Instagramul ei, alături de un mesaj acid. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DAT DE PĂMÂNT CU ADELINA PESTRIȚU ȘI OANA ROMAN! CE SPUNE, ÎNSĂ, DE TEO TRANDAFIR)

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, îngălatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți… zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?”, a scris Oana Zăvoranu, în dreptul postării sale.

Oana Zăvoranu va fi gazda unui show televizat, în direct, cât de curând. Este vorba despre un canal de YouTube pentru o emisiune la care vedeta lucrează de ceva vreme.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *