După ce Oana Zăvoranu a pornit un război cu Oana Roman și fiica fostului premier a spus că bruneta i-a jignit în mod public fetița, aceasta a ripostat și a publicat un mesaj pe contul său de Instagram. 

Oana Zăvoranu i-a transmis Isabellei, fiica Oanei Roman, un mesaj după ce mama ei a spus că bruneta a jignit-o pe micuță, în spațiul public.

„Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa” a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de pe rețeaua de socializare.

Oana Zăvoranu a făcut referire la un video în care Oana Roman le povestea urmăritorilor săi faptul că a mâncat doar o banană, dar și o felie de pizza. Pe live-ul de pe Instagram-ul său, fiica ei, Isa, a dat-o de gol pe aceasta și a spus că, de fapt, mama ei a mâncat 3 felii de pizza, nu doar una. Reacția Oanei Roman a fost una destul de acidă la adresa fiicei sale, pe care a contrazis-o și căreia i-a aruncat o privire urâtă.

Clipul video a devenit viral și a fost distribuit de numeroși internauți, care s-au amuzat copios de reacția Oanei Roman.

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a criticat faptul că Isa s-a apucat de vloguri și a trimis-o la culcare. Totul a pornit de la un InstaStory al Oanei Zăvoranu, în care apare fiica Oanei Roman și unde vedeta a scris: „Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei”. Văzând acestea, Oana Roman s-a înfuriat și este mai hotărâtă ca niciodată să o dea pe vedetă în judecată.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *