Oana Zăvoranu continuă războiul împotriva influencerițelor din România și a făcut o mărturisire acidă chiar la adresa prietenei sale, Bianca Drăgușanu! Querida a taxat-o pentru că a exagerat cu operațiile estetice, la fel ca alte vedete din showbizul mioritic. Printre cele pe care le-a criticat actrița din serialul “Sacrificiul” se numără Andreea Bălan, Inna și Loredana Chivu.

Oana Zăvoranu le-a criticat pe Bianca Drăgușanu, Andreea Bălan și Inna

În urmă cu câteva ore bune, Oana Zăvoranu a publicat pe Instagram Stories un colaj în care apar Andreea Bălan, Inna, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Margherita și Ruby, iar pe imagine era notat mesajul: “Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”. După cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos, actrița a scris următoarea mărturisire: “Nu sunt de acord, urâtele sunt urâte” și a selectat melodia “De-ar fi sa-ti fac un portret”, care îi aparține lui Florin Salam.

Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe Andreea Bălan, Inna, Loredana Chivu, Margherita, Bianca Drăgușanu și Ruby © Instagram Stories
Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe Andreea Bălan, Inna, Loredana Chivu, Margherita, Bianca Drăgușanu și Ruby © Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu își asumă relația cu Cengiz Şıklaroğlu? Ce cadou neașteptat a primit de la milionarul turc

Oana Zăvoranu, “mediatoare” pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după episodul violent

Unii dintre fanii Oanei Zăvoranu bănuiesc că ea și Bianca Drăgușanu s-ar fi certat, pentru că, luna trecută, cele două au fost surprinse în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO într-un restaurant din București; divele nu erau singure, ci împreună cu Alex Bodi și Alex Ashraf. Întâlnirea celor patru a avut loc la Trattoria “Il Calcio”, din zona Floreasca, la mai puțin de o săptămână de la trauma la care a fost supusă fosta prezentatoare de la Kanal D. La începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.

Bianca Drăgușanu, inclusă de americani în topul femeilor din plastic

“Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul «Splash – Vedete la apă», şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. (…).

După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, au scris jurnaliştii americani în urmă cu câteva zile.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *