Oana Zăvoranu a declarat război influencerilor din România. Vedeta este hotărâtă să îi demaște pe toți și să le arate urmăritorilor din mediul online că mulți doar se folosesc de imaginea pe care o au pentru a promova niște produse care nu sunt tocmai bune.

Mai mult, Oana Zăvoranu este revoltată de „tupeul” pe care unii influenceri îl au și de faptul că se folosesc de urmăritorii pe care îi iau pentru a obține anumite avantaje și lucruri gratis. Un exmplu perfect din această categorie a oferit diva astăzi. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU O ATACĂ DIN NOU PE ADELINA PESTRIȚU. O ACUZĂ CĂ A MINȚIT CĂ A FOST INFECTATĂ CU NOUL VIRUS. „AI AVUT COVIDEL PÂNĂ LA URMĂ?”)

Oana Zăvoranu a primit de la internauți un schimb de mesaje între o presupusă influenceriță și o manichiuristă. În fotografiile prezentate în galerei și postate de Oana Zăvoranu la instastory se observă că tânăra apelează la serviciile oferite de manichiuristă, însă nu este dispusă să plătească. În schimbul unei manichiuri aceasta încearcă să ofere câteva fotografii postate pe contul său de Instagram, care are numeroși urmăritori.

„Vrea unchii moca”

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a postat imediat dialogul dintre cele două, adăugând și câteva comentarii caracteristice. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU L-A LUAT LA MIȘTO PE SOȚUL OANEI ROMAN. CE A AVUT BRUNETA DE SPUS, LA ADRESA LUI MARIUS ELISEI: „ȚI-AM AUZIT STRIGĂTUL DE DISPERARE”)

Poveste primtă de la internauți subliniază perfect lucrurile pe care diva încearcă să le demonstreze. Oana Zăvoranu este determinată să își facă urmăritorii să realizeze că nu toată lumea încearcă să ofere un content de calitate și că unii doar vor să profite de anumite situații.

„O abordează pe femeie cu tupeul țoampelor de gen. Vrea unchii moca. E și ofuscată că femeia se face că nu înțelege. De unde aveți atâta tupeu? Vrea să facă story pentru unghii”, a scris Oana Zăvoranu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *