Oana Zăvoranu continuă seria acuzațiilor pe internet la adresa vedetelor care fac reclamă în online la diferite produse, fiind „influenceri”. De această dată, „Querida” și-a îndreptat săgețile către cântăreața Andreea Bănică.

Oana Zăvoranu a luat-o la bani mărunți pe andreea Bănică, lăsând să se înțeleagă, subtil, că o cântăreață care se respectă nu cade în „jocul” online-ului de a face reclamă, fără sens, la orice lucru. În mesajul scris de Oana, artista se pare că face reclamă la bulion.

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii ce o arată pe artistă preparând ceva de mâncare.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Andreea Bănică

CITEȘTE ȘI: Oana Roman, apel disperat după ce Oana Zăvoranu i-a umilit fiica, pe rețelele de socializare: „Niciun părinte nu acceptă să-i fie terfelit copilul”

Și zilele trecute, Oana Zăvoranu a taxat-o pe Andreea Bănică. În acel caz, cântăreața le arăta fanelor ei cum să se machieze.

„Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam, prima reacție după ce Oana Zăvoranu a criticat-o fără încetare pe internet: „Nu sunt Baba Cloanța nici în realitate”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *