Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor, bruneta este de neoprit. De această dată ținta a fost din nou Anda Adam. Cântăreața care a mai intrat în vizorul Oanei de-a lungul timpului a ajuns și de această dată în bătaia puștii, printr-o comparație cu Bianca Drăgușanu. 

Oana Zăvoranu și-a reluat seria de atacuri la adresa Andei Adam. De data această blondina a fost comparată cu Bianca Drăgușanu, și a primit o nouă poreclă „Bianca Buzila Wanna Be”. Oana Zăvoranu a amintit de un episod din emisiunea Ferma, în care Anda  Adam a fost implicată, cel legat de lenjeria intimă spălată în oala de gătit. Mai mult, Querida a acuzat-o pe cântăreață că încearcă să se comporte ca Bianca Drăgușanu, doar că nu prea îi iese. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, DEZVĂLUIRI INTIME DESPRE PEPE. BRUNETA SUSȚINE CĂ ARTISTUL ESTE HOMOSEXUAL: „ARE BUCURII LA BĂIEȚI”)

„Mă vezi în mașina mea de 100 K. Îmi plimb silicoanele într-una cu ea. Mă gândeam oare ce îmi mai pot cumpăra. Dar nu îmi amintesc ceva ce nu am. Eu sunt Anda Adam, iau micul dejun aici și cina peste ocean”, a scris Oana Zăvoranu despre Anda Adam.

„Bianca Wanna Bee”

Mai mult, Oana Zăvoranu a comparat-o pe Anda Adam cu Bianca Drăgușanu susținând că această își dorește să se comporte și să aibă viața Biancăi, doar că este departe. Bruneta a spus că Anda Adam poate să fie cel mult un fel de Bianca Drăgușanu în mizerie.   (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! VEDETA A DEZVĂLUIT CARE ESTE SINGURA INTERVENȚIE ESTETICĂ LA CARE A APELAT)

„Bianca Buzila Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *