Au apărut noi elemente în divorțul dintre Raluca și Pepe. Recent, au ieșit la iveală informații conform cărora Pepe a fost violent cu fosta soție. Așa cum a obișnuit Oana Zăvoranu a comentat acest subiect deschis, fără să se ascundă.

Oana Zăvoranu a declarat că nu crede în despărțirea celor doi și este de părere că totul este o cacealma regizată chiar de protagoniștii principali. În ceea ce privește scenele violente, Oana are aceeași părere. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU RALUCA PASTRAMĂ DUPĂ CE AR FI BĂTUT-O PEPE. UNDE A MERS PRIMA DATĂ. FOTO)

„Înafară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a

Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Spynews.ro.

Pepe nu a fost violent cu Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a mai declarat că Pepe nu a fost niciodată violent în relația cu ea. A mărturisit că au existat episoade de nervi întinși la maximum și certuri, dar niciodată nu a fost vorba de violență fizică. (VEZI ȘI: DIVORȚUL LUI PEPE SE COMPLICĂ. RALUCA A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE)

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor.

„Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *