Oana Zăvoranu a luat în vizor toate divele din showbizul românesc, așa că lansează atacuri dure în fiecare zi, la adresa fiecăreia dintre acestea. Nu a stat mult pe gânduri și s-a luat și de Andreea Mantea. Nu la același nivel cu care a acționat cu celelalte, însă nici bruneta de la Kanal D nu a scăpat.

Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Andreea Mantea, fără să stea pe gânduri. După ce prezentatoarea de la Kanal D a postat pe story mai multe pungi de fulgi de ovăz.

Fără să stea pe gânduri, Oana Zăvoranu a postat pe Instagramul său screenshot-ul de pe profilul Andreei Mantea și a atacat-o și pe ea.

„Nu că asta ar face vreo „reclamă” la ele… pur și simplu se plictisea prin casă. A… și am uitat să vă zic. Să vă luați și fulgi de ovăz… că așa zic „divele” astea „mari” pe lux și abundență”, a spus „Querida” despre Andreea Mantea.

Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Andreea Bănică

Oana Zăvoranu a luat-o la bani mărunți pe Andreea Bănică, lăsând să se înțeleagă, subtil, că o cântăreață care se respectă nu cade în „jocul” online-ului de a face reclamă, fără sens, la orice lucru. În mesajul scris de Oana, artista se pare că face reclamă la bulion.

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii ce o arată pe artistă preparând ceva de mâncare.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *