Oana Zăvoranu a început o serie de atacuri la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc, iar printre „victimele” principale s-au aflat cele care își ascund operațiile estetice sau neagă că le-au făcut. Așa că a venit și rândul ei să dezvăluie intervențiile la care a apelat de-a lungul timpului.

Oana Zăvoranu mereu a fost foarte directă și nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. Recent, vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Instagram. În imagine, Oana apare cu sânii la vedere, după ultima intervenție suferită. Bruneta le-a mărturisit urmăritorilor săi că a decis să își scoată silicoanele. Mai mult, aceasta a spus că singura intervenție pe care a avut-o de-a lungul timpului a fost cea de la nivelul bustului. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DAT DE PĂMÂNT CU ADELINA PESTRIȚU ȘI OANA ROMAN! CE SPUNE, ÎNSĂ, DE TEO TRANDAFIR)

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței.

Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Regretul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a mărturisit care este unul dintre cele mai mari regrete pe care le are, în ceea ce privește viața profesională. Bruneta a recunoscut că îi pare rău că a renunța la trustul care i-a dat ocazia să se afirme ca actriță. (VEZI ȘI: ZIUA ȘI NUMELE DE VEDETĂ. OANA ZĂVORANU SE IA DE MIRCEA BADEA: „RESTUL… BĂLĂCEANCA!”)

Vedeta a declarat că regretă faptul că s-a retras în plină glorie și nu a profitat mai mult de perioada de ascensiune a telenovelelor românești.

 „Regret că am plecat de la PRO TV, în plină glorie, după două telenovele de succes”, a spus Oana Zăvoranu recent.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *