Oana Roman nu se află în cea mai bună perioadă a vieții. Vedeta este îngrijorată pentru stare de sănătate a mamei sale, iar pe lângă asta se confruntă și cu un val de critici și răutăți primite din partea internauților.

Oana Roman poartă un război în mediul online. Fiica lui Petre Roman este asaltată de comentarii răutăcioase apărut în urma conflictului cu Oana Zăvoranu și a unui filmuleț pe baza căruia au apărut tot felul de glume și ironii la adresa ei. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, APEL DISPERAT DUPĂ CE OANA ZĂVORANU I-A UMILIT FIICA, PE REȚELELE DE SOCIALIZARE: „NICIUN PĂRINTE NU ACCEPTĂ SĂ-I FIE TERFELIT COPILUL”)

Vedeta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în mediul online. A mărturisit că este deranjată de răutatea oamenilor, iar cuvintele și criticile pe care le primește non-stop au adus-o la capătul puterilor. Oana Roman nu înțelege cum oamenii pot să critice atât de dur, fără să șină cont de nimic.

„De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă .

Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri , de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem , laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi”, a scris Oana Roman.

„Apocalipsă a binelui și a bunului simț”

Deși de-a lungul timpului Oana Roman a fost ținta mai multor glume cu tentă răutăcioasă, vedeta a ajuns la capătul puterii. Aceasta a declarat că și-a pierdut încrederea în oameni și este surprinsă de câtă răutate poate exista. (VEZI ȘI: OANA ROMAN, CRITICATĂ DIN NOU PENTRU FELUL ÎN CARE ARATĂ. CUM A REACȚIONAT VEDETA)

 „Vom ajunge să plătim noi și pt păcatele lor. Mi-e silă și mi-e lehamite de ce văd în jur. Un fel de apocalipsă a binelui și a bunului simț. Încep să nu mai cred că ajunge să fii drept, bun și corect că să îndepărtezi răul. Răul pare că triumfă și noi ne uităm indiferenți.

Indiferență asta la rău care credem că nu ne va afecta, dacă nu este îndreptată împotriva noastră, ne va costă. Pe toți. Într-un fel sau altul. Nu mai tolerați răul, nu mai intrați în jocurile celor care răspândesc ura și nimicnicie. Nu-I mai lăsați sa otrăvească totul în jur. Spațiul din jur e și al vostru”, a mai spus Oana Roman.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *