Toată lumea știe că Viorel Lis are numeroase probleme de sănătate, însă în ciuda lor, fostul edil al Capitalei și-a păstrat mereu optimismul și a fost vesel și cu zâmbetul pe buze. Dacă acum ceva timp obișnuia să meargă mereu la evenimente și să se afișeze în spațiul public, acum, lucrurile s-au schimbat.

Oana Lis a dezvăluit motivul dureros pentru care Viorel Lis nu mai apare în spațiul public. Blondina a mărturisit că soțul ei nu poate vorbi foarte mult, iar din această cauză, nu prea mai apare la TV.

De asemenea, sinceră și deschisă, Oana Lis a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le are Viorel Lis.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Coronavirusul l-a oprit să se mai interneze în spital

Oana Lis a punctat faptul că Viorel Lis a suferit mai multe atacuri cerebrale, însă din cauza pandemiei de coronavirus, fostul edil al Capitalei nu a mai putut să se interneze într-un spital.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online.

Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”,este mesajul postat de Oana Lis pe Instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *