Mihaela David, viitoarea noră a lui Florin Salam, a slăbit 16 kilograme la nici trei săptămâni după ce a născut. Într-un mesaj făcut public, tânăra mămică a dezvăluit și cât a luat în greutate în timpul sarcinii, dar și cine o ajută la creșterea micuțului Edan Ștefan. Mai mult, bruneta și Dani Stoian plănuiesc un botez cu mulți invitați.

Iubita lui Dani Stoian, ajutată de mama și bunica sa la creșterea lui Edan

În vârstă de 20 de ani, Mihaela David și-a provocat fanii să-i lanseze întrebări și curiozități despre noul capitol din viața sa. Potrivit mărturisirilor sale, în perioada în care a fost gravidă s-a îngrășat 18 kilograme, iar acum mai are doar două de slăbit ca să aibă din nou greutatea de dinainte să își poarte în pântece micul prinț. Întrebată cum a reușit să topească atât de multe kilograme în mai puțin de o lună, ea a răspuns sincer: “Habar nu am… nu am făcut nimic special… într-o zi, m-am urcat pe cântar și am descoperit că am dat jos 16 kg”, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Nu rata: Cum a reacționat Dani Mocanu după ce Snoop Dogg s-a filmat dansând pe o piesă a lui Florin Salam: “Pe muzica mea dansează de mult”

Viitoarea soție a lui Dani Stoian a mai dezvăluit că nu își face probleme cu orele de somn nedormite sau cu creșterea fiului ei, pentru că are două ajutoare de nădejde: bunica și străbunica lui Edan.

“Mama și bunica mea se ocupă de Edan. Așa că e floare la ureche”, a scris bruneta într-o altă postare făcută pe Instagram Stories.

Tot astăzi, Mihaela David a mai menționat că își va creștina băiețelul la finalul pandemiei de coronavirus“când se va termina toată această perioadă magnifică”, a spus mai exact. Acesta a fost un semn pentru mulți că ea și Dani Stoian vor, de fapt, un eveniment cu mulți invitați, iar unii dintre internauți bănuiesc că vor face atunci și nunta.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *