Atacurile Oanei Zăvăranu, care a declarat război influencerilor, au ajuns și la urechile Nicoletei Dragne. Ispita s-a arătat revoltată de criticile aduse de brunetă mai multor nume celebre din România și a reacționat.

Nicoleta Dragne a spus că Oana Zăvoranu exagerează și aruncă multe cuvinte grele gratuit. Fosta ispită a sărit în apărarea influencerilor și a susținut că trebuie apreciați pentru munca depusă. Ea a subliniat că fiecare este liber să facă ce vrea și că lumea trebuie să înțeleagă că unii dintre influenceri depun un efort mare pentru campaniile în care sunt implicați. Nicoleta a dat-o exemplu în acest sens pe Alina Ceușan. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A ÎNCEPUT ATACUL FĂRĂ PRECEDENT: ”PÂNĂ NU LE SCOT BĂ^&*#LE DIN CAP NU MĂ LAS!”)

„Am văzut anumite postări ale unor persoane, sunt de râsu-plânsul! Trebuie să te plictisești grav ca să faci așa ceva, dar ce mi se pare mie cel mai frapant, nu că se plictisește, sunt oamenii. Oamenii cum încurajează răutatea. Îmi trimisese o fată că x-lică se ia de influenceri, credea că am vreo problemă cu influencerii.

Mă uitam că persoana respectivă (face referire la Oana Zăvoranu, n. red.) posta pe story mesaje de la oameni și le terfelea pe influencerele acestea, le făcea ”mocangiste” și așa mai departe. Îi trimisese cineva un mesaj despre Ceușan, că se droghează, că face… Nu poți să postezi un asemenea mesaj fără ca tu să știi dacă e adevărat sau nu doar pentru că ți-a trimis cineva ceva. Poate e unul care a vrut să o ardă și nu a putut și inventează chestii! Cum poți să arunci cu ceva într-un om și să faci asta? Că, până la urmă, Alina este un om care muncește. Pe partea ei.

Unii merg la bancă, alții fac online. Mie nu mi se pare simplă treaba, nu e ușor. Mai ales când ai și copil, chiar dacă ai ajutor. Chiar dacă ai ajutor, te trezești noaptea, îi dai să mănânce, nu ai niciun chef să te trezești de dimineață, să îți faci bucle, să stai pe story, sunt multe chestii din astea… ȘI ea le face, și le face chiar mișto. Mi-ar plăcea să am energia ei, dar uite că nu pot”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne sare în apărarea Adelinei Pestrițu

Nicoleta Dragne a sărit și în apărarea Adelinei Pestrițu. Fosta ispită a susținut că bruneta este un model demn de urmat, pentru că a reușit să crească foarte mult în ultimii ani, iar acum este una dintre cele mai influente prezențe din mediul online. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU IESE LA ATAC! MESAJ ACID PENTRU ADELINA PESTRIȚU. „FALSITATE, IPOCRIZIE, MINCIUNĂ”)

„Sau ce spunea despre Pestrițu. Că a fost o dansatoare pe cuburi, în Ibiza. Pentru mine Adelina Pestrițu este exemplul real că poți să avansezi în viață, că poți să îți depășești nivelul, că nu trebuie să rămâi o dansatoare. Dacă ai șansa și poți să ajungi mai sus, bravo!”, a mai spus Nicoleta Dragne.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *