Mihaela Bărluțiu, interpreta rolului Nicole Varlam, din telenovela „Lacrimi de iubire” trăiește visul American de mai bine de zece ani. Adolescenta rebelă din serial s-a transformat într-o doamnă cu afaceri prospere și o mămică devotată.

Mihaela Bărluțiu s-a căsătorit în urmă cu aproximativ zece ani și s-a stabilit în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Acolo, ea și soțul ei Valentin au pus bazele unei mega-afaceri în zona de servicii automobile și imobiliare. Cei doi au împreună două fetițe.

„Eu venisem doar pentru o vacanță la Vali, pe care l-am cunoscut în România. Mi se terminase contractul în perioada aia, n-aveam nimic nou semnat și am zis ca vin să stau doar o lună. Și am rămas! Dar nu știu cum am rămas! Totul a fost spontan. N-am găsit nimic foarte frumos la început, nici măcar nu mi-a placut. Dar m-am obișnuit treptat. După care am început să vizitez cu Vali America”, declara Mihaela în 2018, pentru OK! Magazine.

CITEȘTE ȘI: Câte clase are, de fapt, Oana Zăvoranu și ce facultate a absolvit! Imagini rare cu actrița înainte să cunoască faima | FOTO

Mihaela s-a dedicat afacerii de familie pe care au inițiat-o în America, trăind în prezent destul de bine.

„Am fost în New York, în Miami și a început să-mi placă. Am început să mă implic în business-ul lui Vali cam la șase luni de la venirea mea. Ma plic¬tiseam foarte rău acasa, voiam să mă angajez si el mi-a zis: «Vino si ajuta-ma la companie». (…) Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental si Apartments. Este foarte mult de muncă și e greu să te împarți peste tot”, a mai spus Mihaela.

CITEȘTE ȘI: Fetița lui Tily Niculae, operată pentru a patra oară din cauza tumorii de la ochi. Actrița a plâns: “Nu realizați cât de importantă este sănătatea”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *