Liana, mama lui Livian și femeia care a stat alături de Nelson Mondialu, a decis să îl părăsească pe acesta, satulă să fie criticată în fiecare zi.

Ea a părăsit locuința conjugală de aproximativ o săptămână, plecând cu toți banii și aurul pe care Nelson Mondialu. Astfel, bărbatul a anunțat, potrivit surselor CANCAN.RO, că este în căutarea unei noi iubite.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”, a glumit Nelson Mondialu.

De ce a plecat Liana

Totul ar fi început după o ceartă la o cină în familie, când Nelson s-a arătat nemulțumit de mâncarea gătită de Liana. ”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) .

Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson atunci.

Liana nu i-a răspuns nimic, și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă. De față a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

Citește și: Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana! Bărbatul o acuză pe femeie că i-a furat aproape 60.000 de euro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *