Naomi Hedman și Florin Ristei sunt doi iubiți extrovertiți și, recent, ei și-au surprins fanii cu o imagine realizată în intimitatea căminului lor. Poziția incitantă în care s-au fotografiat cei doi a fost analizată din toate unghiurile posibile de internauți.

Naomi Hedman și Florin Ristei, fotografie incitată din povestea lor de iubire

În vârstă de 29 de ani, Naomi Hedman s-a pozat alături de iubitul ei în timp ce își ținea piciorul drept pe umărul acestuia. Fotografia a fost realizată în timp ce Florin Ristei își butona smartphone-ul… și… el i-a cerut imaginea ca să o publice pe Instagram Stories!

Poziție incitantă în care apare iubita juratului de la “X Factor” i-a făcut mulți să aibă “filme” în cap. Unii dintre fanii cuplului bănuiesc că artista de culoare ar fi fost în lenjerie intimă când a imortalizat momentul, iar alții cred că, de fapt, purta un body sexy și provocator… asemănător cu cel în care s-a lăsat pozată de curând în cadrul unui pictorial – puteți vedea imaginile în galeria foto a articolului.

Naomi Hedman s-a pozat alături de iubitul ei într-o poziție incitantă. Imaginea HOT a fost făcută publică de Florin Ristei care se află în prezent în juriul de la “X Factor” © Instagram Stories / Instagram / Instagram Stories
Naomi Hedman s-a pozat alături de iubitul ei într-o poziție incitantă. Imaginea HOT a fost făcută publică de Florin Ristei care se află în prezent în juriul de la “X Factor” © Instagram Stories / Instagram / Instagram Stories

Vezi și: Florin Ristei, amor dezlănțuit pe internet. Iubita cântărețului Naomi Hedman și-a aruncat lenjeria intima în fața lui

Naomi Hedman, în duet cu Florin Ristei la “X Factor”

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. În cadrul audițiilor de la “X Factor”, ea a ales să interpreteze “Fallin”, piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

“Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Întristată, iubita lui Florin Ristei, apel la rugăciune pentru Nigeria, lovită de proteste sângeroase. Gestul său a emoționat milioane de oameni

Loredana Groza a dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit: “Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”.

Vrăjiți de apariția artistei de 29 de ani, jurații de la “X Factor” i-au acordat o a doua șansă și aceasta a ales să cânte melodia “If Ain’t Got You”, lansată tot de Alicia Keys. De data aceasta, Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze, iar duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea lui Naomi Hedman a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurații show-ului de la Antena 1.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *