Chiar dacă până acum informația nu a fost confirmată nici Raluca Pastramă, nici de la Pepe, trecutul pare să vorbească de la sine în prezent despre ieșirile violente ale artistului, care nu este la prima „bătaie”

Se pare că, înainte să o „lovească” pe Raluca, Pepe a făcut aceeași „schemă” și cu fosta sa soție, Oana Zăvoranu. Mai mult, aceasta din urmă a avut curaj și să povestească despre bătăile aplicate de cântăreț, în urmă cu șase ani.

Atunci bruneta povestea că Pepe devine violent atunci când bea şi că agresat-o fizic de mai multe ori în timpul celor șapte ani de căsnicie. Querida a divorțat de celebrul cântăreț în urmă cu nouă ani și, în prezent, ea este căsătorită cu Alex Ashraf din 2017.

“Nu știti cum este el în realitate, nu știți cum este când e beculețul aprins sau când e stins. Am fost lovită de mai multe ori de Pepe și, culmea, și cu martori. Omul este violent, este dement când este beat”, a declarat fosta soție a artistului într-un interviu mai vechi, potrivit wowbiz.ro.

Episodul s-a repetat și cu Raluca

În urmă cu doar două zile, CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații incredibile legate de scenele tulburătoare care s-au petrecut în urmă cu doar câteva zile și i-au avut ca protagoniște pe Pepe și pe Raluca.

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a mers alături de fetițele sale la baza Dinamo, acolo unde micuțele au avut un antrenament de tenis. Potrivit informațiilor obținute de sursele D.A.S categoria A, Pepe a sunat-o pe Raluca și a întrebat-o unde este, iar bruneta i-a răspuns, spunându-i exact unde se află.

În scurt timp, artistul a ajuns la fața locului și a avut un schimb de replici cu Raluca Pastramă, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO. În primă fază, după discuția aprinsă pe care au avut-o, Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi strâns-o pe aceasta de gât, lăsându-i urme.

Citește mai multe: Pepe ar fi agresat-o în trei “reprize” pe Raluca, apoi ar fi fugit

I-a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *