Colecția MM6 Maison Margiela primăvară-vară 2021 a fost prezentată printr-un video creativ de doar șase minute care ne aduce în culisele realizării unui lookbook, fără să ne distragă atenția de la ținutele moderne și feminine. 

Creditele de la finalul prezentării colecției MM6 Maison Margiela primăvară-vară 2021 enumeră toate materialele necesare pentru realizarea acesteia, inclusiv 245 de ace de siguranță, 10 litri de cafea și 20 de calmante în timpul filmărilor care s-au desfășurat pe parcursul a trei zile.

Frumusețea și caracterul unic stau mai ales în detalii și de această dată, iar echipa de designeri MM6 Maison Margiela, lucrând cu o paletă simplă și elegantă de culori neutre, și-a concentrat creativitatea asupra siluetei și accesoriilor.

De la fusta maxi din mătase care imită aspectul unei rochii ale cărei bretele au alunecat complet de pe umeri la jacheta deconstruită în două piese individuale și eșarfa atașată ce creează aparența unei cape atunci când este lăsată liberă, descoperă în continuare detaliile de design ale colecției MM6 Maison Margiela primăvară-vară 2021 care te va inspira să îți regândești stilul.

Sursă foto: www.vogue.com

Citește în continuare Showul marionetelor la MFW. Moschino primăvară-vară 2021.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *