Mihai Trăstariu își pune speranța în vaccinul anti-COVID. Artistul a mărturisit că de îndată ce va apărea în România, va merge să se vaccineze.

România va beneficia de 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID. Din cauza cererii foarte mari, toate țările îl vor primi în tranșe. Klaus Iohannis a anunțat faptul că primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge în România în primul trimestru al anului viitor.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, medicul militar Valeriu Gheorghiță, a afirmat faptul că vaccinul va fi gratuit și nu va fi condiționat sau obligatoriu pentru cetățeni. Mihai Trăistariu se numără printre cei care așteaptă cu sufletul la gură vaccinul anti-COVID și crede că este singura șansă a populației să scape de acest virus ucigaș.

”Fac vaccinul ca să scăpăm de pușcărie. Eu stau în Constanța și s-a închis de ieri și mi-e groază să ies cu declarație ca să fac 2 pași. Așa că am zis că singura salvare a noastră ca să scăpăm, să intrăm în stare de libertate înapoi este să facem cu toții vaccinul. Nu cred că o să ne omoare pe toți, pur și simplu este un vaccin. Că este un business mondial? Pentru 30 de lei sau cât este vaccinul ăla nu ar mai conta să-l fac, dacă în asta constă libertatea mea.

Eu nu cred că boala e atât de gravă la mine, așa cred eu despre mine. Eu nu m-am speriat o secundă pe perioada pandemiei de acest virus. Deci chiar mă și mir că nu l-am luat. Am avut contacte cu zeci de mii de oameni din primăvară și până acum și mă minunez că nu am luat ceva, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Pandemia l-a afectat grav

Pandemia l-a afectat grav! Mihai Trăistariu avea o rată de 20.000 de lei pe lună și nu știa cum să facă față situației. Artistul a ajuns la capătul puterilor și a fost nevoit să se reprofileze ca să supraviețuiască. Din fericire, el a găsit o modalitate să se descurce.

Mihai Trăistariu a câștigat bani frumoși din închirierea celor șapte apartamente de la malul mării. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU ÎN CASA LUI MIHAI TRĂISTARIU! CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU INCIDENT. „MI-A DAT FOC LA CASĂ. EU FAC UN BINE ȘI UITE CUM SE ÎNTOARCE”)

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: ”Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente?”. Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit Click.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *