Actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viață, în anul 2020. Titlul este câștigat pentru al treilea an consecutiv de o vedete de culoare.

În ultimul an Michael B. Jordan a fost în atenția publicului datorită rolului din filmul “Black Panther”. Actorul, în vârstă de 33 de ani, s-a arătat extrem de încântat de titlul primit și a declarat că titlul i-a dat „un sentiment bun”. “Este un club din care merită să faci parte”, a spus el într-un interviu pentru revista People.

Jordan, al cărui titlu de “cel mai mai sexy bărbat în viaţă” a fost anunţat la emisiunea TV “Jimmy Kimmel Live!”, îi succede celebrului cântăreţ John Legend, care obţinuse titlul în 2019. (CITEȘTE ȘI: CHADWICK BOSEMAN, RECORD POST-MORTEM! ULTIMUL TWEET AL ACTORULUI A DEVENIT CEA MAI APRECIATĂ POSTARE DIN ISTORIA TWITTER)

Michael B. Jordan și-a început cariera în copilărie

Actorul și-a început cariera încă de când era mic. Acesta a participat la mai multe emisiune tv şi a devenit cunoscut odată cu drama socială “Fruitvale Station” (2013). În 2015, el jucat în sequel-ul “Rocky”, “Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în “Black Panther”. (VEZI ȘI: MILEY CYRUS A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! A RECUNOSCUT LA CE VÂRSTĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA. FANII AU FOST SURPRINȘI)

De-a lungul timpului Michael B. Jordan a fost una dintre vocile care au cerut o mai mare diversitate la Hollywood și a derulat mai multe proiecte în acest sens.  În 2018, compania sa de producţie a fost prima care a adoptat public “inclusion rider”, clauza pe care actorii şi regizorii o pot insera în contracte pentru a determina studiourile să angajeze mai multe femei, persoane aparţinând minorităţilor sexuale, persoane cu dizabilităţi sau de alte rase.

La începutul acestui an, actorul s-a alătura organizaţiei non-profit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care indică moduri concrete prin care Hollywoodul ar putea investi în subiecte de film cu persoane de culoare şi conţinut antirasist.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *