Nadia Comăneci le-a transmis un mesaj emoționant românilor cu ocazia Zilei Naționale prin intermediul rețelelor de socializare.

Marea glorie a gimnasticii mărturisește că speră să ajungă în ţară cât mai curând pentru că este măcinată de dor, având în vedere că în această perioadă dificilă, întâlnirile nu sunt recomandate.

„Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare. De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucuriii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!”, este mesajul transmis de Nadia Comăneci.

Declarații despre cariera sa

Într-un interviu pentru Le Monde, Nadia a mărturisit că gimnastica nu i-a furat anii de tinerețe, având în vedere că e singura viața pe care a trăit-o: „Nu consider că mi-a fost furată copilăria și adolescența, din moment ce e singura viață pe care am cunoscut-o și pe care vreau să o duc. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare mamei mele, ea este cea care m-a dus într-o zi la sală”.

Citește și: Nadia Comăneci l-a lăsat fără cuvinte pe Smiley la prima întâlnire! Ce i-a cerut fosta gimnastă fără să stea prea mult pe gânduri

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *