Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură

11 Dec Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură

Posted at 09:41h

in

Beauty

,

Stars
by

Ducesa de Sussex și-a facut apariția la British Fashion Awards 2018 în Londra, iar rochia ei cu un umăr gol nu a fost singura care a atras atenția. Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură, conform căreia nu ar avea voie să poarte lac de unghii colorat. 

Cocul dezordonat purtat de Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry a transmis un mesaj de (ușoară) împotrivire față de protocolul regal. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex a început să poarte mai rar coafura controversată, semn că a acceptat să se conformeze. Tocmai de aceea, am fost surprinse să vedem că Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură.

Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură

Probabil că nu o vom vedea niciodată pe Kate Middleton cu unghii roșii, din cauza protocolului stabilit de Regina Elisabeta, care preferă o manichiură neutră, îngrijită. Nici pe Meghan Markle nu am crezut că o vom vedea purtând lac de unghii negru după ce a devenit membru al Familiei Regale Britanice, însă iată că ne-am înșelat. Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la British Fashion Awards 2018 cu o manichiură curajoasă.

Meghan a urcat pe scena evenimentului pentru a o onora pe cea care i-a creat rochia de mireasă, designerul Clare Waight Keller. Ducesa și-a mângâiat burtica proeminentă, punând în evidență o manichiură care nu se supune protocolului regal. Dacă ne-am obișnuit să o vedem purtând unghii neutre, pale, pe unghii, aceasta a fost cu siguranță o surpriză.

Alegerea de beauty neașteptată a fost coordonată cu ținuta. Meghan a purtat o rochie neagră Givenchy, accesorizată cu un plic și o colecție de brățări aurii. Manichiura a stârnit vâlvă în mediul online, iar mulți admiratori au aplaudat decizia de a încălca protocolul regal la acest capitol.

I don’t care how much you dislike the Duchess of Sussex/Meghan Markle. She looked great tonight. The black nail polish was totally appropriate and fashionable. pic.twitter.com/bGNUfDLJDJ

— Comments (@WantToBeMePls) December 10, 2018

„Nu îmi pasă cât de mult o displaci pe Ducesa de Sussex/Meghan Markle. A arătat minunat în seara aceasta. Lacul de unghii negru a fost complet potrivit și la modă”, a scris un utilizator, pe Twitter. O mulțime de alte mesaje și postări au continuat în aceeași notă pozitivă, iar Meghan a fost lăudată tocmai pentru că nu a ținut cont de regula „ridicolă” a Reginei.

Foto: Hepta


Cezara Palade

palade.cezara@gmail.com