A trecut un an de când Maria Cârneci a rămas fără una dintre cele mai dragi persoane din viața sa. Artista a pregătit parastasul soțului ei cu durere și lacrimi în ochi. Deși a trecut ceva timp de când acesta s-a stins din viață, cântăreața nu poate depăși momentul.

Maria Cârneci și soțul său au fost împreună mai bine de 40 de ani. Cei doi erau de nedespărțit, iar acesta o însoțea la toate concertele și evenimentele la care participa. Trecerea în neființă a bărbatului pe care l-a iubit a lăsat un gol imens în sufletul cântăreței.

Vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că deși a trecut un an încă îl așteaptă să se întoarcă acasă. (CITEȘTE ȘI: MARIA CÂRNECI, PREGĂTIRI PENTRU PARASTASUL DE UN AN AL SOȚULUI)

 „Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastasul de un an”, a declarat Maria Cârneci, în cadrul emisiunii „Acces Direct de Week-end”.

Ultima dorință a soțului artistei

Maria Cârneci a mai mărturisit că ultima dorință a soțului său înainte să se stingă din viața a fost să mai vadă o fotografie cu nepoatele sale. Acesta era extrem de atașate de ele. De asemenea, cele mici sunt singurele care îi mai aduc bucurie și cântăreței. (VEZI ȘI: MARIA CÂRNECI, SALVATĂ DE NEPOATE! E CUTREMURĂTOR CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA SOȚULUI)

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a mai spus Maria Cârneci.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *