Doru Todoruț și Irina Baianț și-au spus adio anul trecut. Despărțirea nu fost una ușoară, iar artistul încă își caută liniștea. Până și-o va găsi, se bucură de timpul petrecut alături de fiicele lui. 

Pentru prima dată, după mulți ani, Doru Todoruț a putut petrece sărbătorile alături de familie. Artistul și-a luat fiicele și a plecat la casa părinților săi, la Timișoara. S-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună, însă în sufletul lui a existat, totuși, un gol. După despărțirea de logodnica lui, artistul și-a făcut o listă întreagă cu obiective de îndeplinit, dar luptă cel mai mult să-și găsească liniștea interioară.

„La miezul nopții nu mi-am pus nici bani în buzunar, vâsc n-am găsit, dorințe nu mi-am pus. Dar am obiective de atins, multe, când se întâmplă, se întâmplă, nu vreau să forțez Universul, că nici el nu mă forțează pe mine. Îmi doresc să îmi găsesc o liniște interioară, să se reia evenimentele, să intrăm în viața care ne aparținea până anul trecut”, a mai adăugat cântărețul la Antena Stars.

După timpul petrecut alături de fiicele lui, artistul și-a rezervat timp și pentru el. A plecat însoțit de un prieten, la munte.

„Pe data de 2 ianuarie am lăsat fetele acasă și eu am plecat în Poiana Brașov cu un bun prieten. Doar noi doi, se zice. Distracții, poze, dat cu placa și uite așa am petrecut câteva zile foarte interesante”, a concluzionat artistul.

VEZI ȘI DIN CE A CÂȘTIGAT ANTONIA PRIMII BANI. MAMA EI A SPUS TOTUL DESPRE „MICA” AVERE ADUNATĂ DE ARTISTĂ

Care a fost motivul despărțirii

La un an distanță de la cererea în căsătorie, cântărețul Doru Todoruț și iubita lui, soprana Irina Baianț, au decis să rupă logodna și să meargă pe drumuri separate. ”Divorțul” a luat pe toată lumea prin surprindere și asta pentru că majoritatea apropiaților se așteptau ca cei doi să anunțe data nunții, când situația s-a relaxat după criza provocată de coronavirus.

Conform unor surse din anturajul celor doi, solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baiant n-ar fi trecut testul ”izolării”. Apropiații celor doi susțin că, în ultima perioadă, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente mai tensionate. Asta deși, nu demult, artistul declara că își dorește un copil cu logodnica lui. Cu toate că adevăratul motiv al despărțirii este știut doar de cei doi, cert este că mult-așteptatul eveniment nu va mai avea loc.

CITEȘTE ȘI DE CE NU I-A MAI VRUT, DE FAPT, MIRELA VAIDA PE VULPIȚA ȘI VIOREL ÎN EMISIUNE: „NU MERITAȚI NIMIC”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *