Anca Serea demonstrează încă o dată că viața de familie este cel mai important aspect pentru ea. Deși are deja șase copii, ultimul dintre ei venind pe lume în urmă cu un an, vedeta și soțul ei, Adi Sînă, se gândesc să îl facă și pe al șaptelea. Această decizie este cumva surprinzătoare ținând cont că celebrul cuplu ar avea, în ultima vreme, anumite probleme financiare. 

Vestea bună a fost dată chiar de Anca Serea, în direct la TV. Vedeta a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, că al şaptelea copil al cuplului va veni cât mai curând se poate. Deşi poate fi considerată deja mamă-eroină, aceasta îşi doreşte un nou membru al familiei.

Adi Sînă și Anca Serea, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, la Pro TV.

(Citește și: Ce job și-a găsit Anca Serea ca să scape de sărăcie. Problemele financiare i-au dat bătăi de cap)

Mai mult, Anca Serea a vorbit despre copilăria simplă, dar foarte frumoasă de care a avut parte: “Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost crescută de bunica mea o bună perioadă de timp, iar, când am intrat la şcoală, am mers la Tecuci. A fost o copilărie simplă, dar frumoasă. Mâncăm fructe şi legume naturale, nespălate, fără griji”, a mai povestit vedeta.

Ce le-ar fi provocat problemele financiare

Anca Serea și Adi Sînă ar fi ajuns să acumuleze datorii de mii de euro, din cauza faptului că evenimentele și spectacolele au fost interzise, iar veniturile lor au început să aibă de suferit.

Anca Serea și Adi Sînă se pare că nu mai duc chiar viața de lux pe care o duceau înainte. Cei doi ar fi strâns datorii la școala privată la care învață copiii lor și chiar ar fi fost executați silit pentru o altă datorie, provenită dintr-un credit.

Din cauza neplății ueni datorii de 2.136 de euro, Anca Serea se confruntă și cu dobândă în momentul de față, arată wowbiz.ro. Astfel, conform contractului, vedeta ar avea de plătit, în total, 3.642 euro, iar sentința ar fi una executorie. Mai mult, din cauza unui credit luat în anul 2016, cei doi soți ar mai avea de plătit 3.400 de euro, sumă pe care băncile încearcă să o recupereze.

(Nu rata: Anca Serea, însărcinată pentru a 7-a oară? Fotografia postată de soția lui Adi Sînă a stârnit controverse)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *