Este tânăr, milionar și plin de umor și tot timpul a vorbit deschis despre viața lui și despre ceea ce face. Unul dintre subiectele delicate pe care le-a abordat vloggerul a fost cel legat de virginitate. Astfel, Selly a răspuns la cea mai intimă întrebare: și-a pierdut sau nu virginitatea?

Vloggerul Selly a vorbit despre noaptea în care și-a pierdut virginitatea. Acesta a mărturisit sincer că noaptea de „pomină” a fost una pe care nu o va uita niciodată, mai ales prin prisma faptului că și mama lui era acasă atunci când s-a întâmplat.

„Eram la mine acasă, era târziu, mama dormea și… am dat și eu ce-am avut mai bun”, a spus vloggerul într-un interviu pentru protvplus.ro.

„Eram la Neversea anul trecut, stăteam la VIP și am vrut să mergem în mulțime. Eram în proximitatea primului rând și, la un moment dat, era un băiat în fața mea, care bănuiesc că era fan, dar nu a venit să facă poză cu mine. Efectiv, a început să țipe la toată lumea: ”Dați-vă, bă, că trece Selly!”. Nici până în ziua de azi nu mi-am putut explica acea reacție”, a fost o altă experiență pe care a dezvăluit-o băiatul de 18 ani în același interviu.

Selly își lansează propria emisiune, de 1 Decembrie

Andrei Șelaru, zis Selly, se pregătește să lanseze pe 1 Decembrie un mega-show de divertisment pe YouTube. Emisiune pe care Selly o vede cea mai urmărită, în viitor, din România.

Tânărul este entuziasmat și abia așteaptă să intre în „pâine” cu noul proiect pe canalul lui de YouTube.

„Va fi cel mai tare show de divertisment din Romania, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost vazut nici pe TV, nici in online. Vom avea cele mai grele subiecte si cele mai amuzante provocari, vom invita cei mai mari oameni din Romania si ii vom pune in situatii in care nu au mai fost vazuti”, a spus Selly.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *