Lucian Ionescu a pierdut lupta la viață după ce s-a luptat cu temutul virus SARS-CoV-2. Impresarul vedetelor, așa cum mai era numit, avea 63 de ani și fusese internat în stare gravă. Din nefericire, organismul lui, și așa slăbit din cauza altor boli, nu a mai rezistat în fața cumplitei maladii.

Managerul Lucian Ionescu, răpus de infecția cu virusul SARS-CoV-2

Băiatul lui Lucian Ionescu a fost cel care a anunțat vestea tristă pe contul de Facebook deținut de cunoscutul manager. În rândurile pe care le-a așternut în memoria tatălui său, el i-a rugat pe apropiați, dar și pe prietenii virtuali să spună o rugăciune sau mai multe în memoria acestuia. El se afla la Spitalul Clinic “Dr. Ion Cantacuzino”.

“(…). Acesta nu este Lucian, ci este fiul sau. Aș vrea să vă spun că tatăl meu, Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și, cu siguranță, a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să vă rog să vă rugați pentru sufletul său, dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună” este mesajul scris pe Facebook de fiul lui Lucian Ionescu.

Soția impresarului, Janin, se află internată la Spitalul “Victor Babeș” din București, a relatat click.ro.

Anne-Marie, tribut în memoria tatălui ei, Lucian Ionescu

Cu sufletul frânt și lacrimi în ochi, fiica îndrăgitului manager a transmis următorul mesaj copleșitor pe social media: “Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri, acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor artiști din țară, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *