Nici bine nu a scăpat de problemele de sănătate că a dat de alte belele. Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro. Fabuloasa sumă reprezintă avansul pe care artista l-a dat pentru a intra în posesia unui imobil, în urmă cu 13 ani. Proiectul însă nu a fost finalizat niciodată și artista s-a văzut cu banii luați și fără vreo proprietate.

Andreea Bălan nu mai are deloc magnet la bani așa cum avea înainte. În ultima perioadă, artista a fost nevoită să-și anuleze evenimentele din cauza pandemiei de coronavirus. A stat pe bară din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Și, iată că acum, primește o nouă lovitură. Pierde  90.000 de euro pe care i-a plătit drept avans pentru a intra în posesia unui imobil. Proiectul însă nu a fost finalizat niciodată și atât Andreea Bălan cât și ceilalți viitori proprietari au rămas cu banii dați și fără imobile.

Andreea Bălan se luptă de un deceniu să rezolve problema

Artista și-a luat gândul de la cei 90.000 de euro, dar se luptă de mai bine de un deceniu să rezolve această situație. Toți cei care au plătit avansul au cerut trecerea în cartea funciară, astfel încât să poată continua lucrările pe cont propriu. Doar că, în urmă cu două săptămâni, judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea păgubiților, ca neîntemeiată. Hotărârea nu este definitivă.

Lucrurile se complică de la un moment la altul, iar oamenii nu pot face niciun demers în lipsa documentului care să ateste că sunt proprietarii imobilului respectiv. În ciuda faptului că au plătit atâția bani, nu vor avea voie să facă niciun fel de lucrări, dar nici să intre pe proprietatea respectivă.

CITEȘTE ȘI: ” ANDREEA BĂLAN ȘI-A GĂSIT LINIȘTEA! RELAȚIA VEDETEI CU TIBERIU ARGINT PARE SĂ MEARGĂ PERFECT. „SUNT, ÎN SFÂRȘIT, FERICITĂ”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *