Are 51 de ani dar arată într-un mare fel! Loredana Groza și-a uimit fanii cu o ipostază de infarct, după ce s-a pozat în costum de baie și cu posteriorul de braziliancă la vedere.

Loredana Groza și-a înnebunit admiratorii cu formele ei apetisante. Pe plaja din Tulum, artista a pozat în cea mai sexy ipostază și a demonstrat încă o dată că la cei 51 de ani ai săi, are un corp de puștoaică.

Îmbrăcată într-un costum de baie și cu posteriorul la vedere, Loredana Groza i-a lăsat mască pe internauții care nu au mai contenit cu mulțimea de complimente.

„Arăți demențial 😘😘😘😘 / Frumoasa la trup , frumoasă voce , frumos locul unde îți petreci concediul ! ❤❤❤ / Loredana ești superba

Ești frumoasa ,o cântăreață bună și ești mereu aproape de fanii taiTe susțin și sper să-ți dea bunul Dumnezeu multa sanatate / Wow ce frumusețe 😘😘😘” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Groza.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Chiar dacă a fost extrem de criticată pentru faptul că a apelat mult prea des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”,

 a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația 

feminis.ro

.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *