Are 50 de ani, dar arată cum nu se poate mai bine! Loredana Groza s-a pozat în lenjerie intimă și i-a înnebunit pe internauți. Blondina le-a arătat formele ei apetisante, în așternuturi, iar reprezentanții sexului tare au luat-o razna.

Loredana Groza arată cum nu se poate mai bine, iar dovada stă în imaginile pe care artista le-a postat în social media.

Mai exact, blondina s-a fotografiat într-un set de lenjerie intimă negru, format dintr-o pereche de bikini minusculi, extrem de decupați, dar și un sutien negru, cu vedere la sâni, dar care îi acoperea doar sfârcurile. Chiar dacă în ultima perioadă a fost criticată pentru modul în care se expune în social media, Loredana Groza continuă să pozeze fix așa cum îi place, spre uimirea tuturor celor care consideră că exagerează, la vârsta ei, cu tot felul de postări care mai de care mai sexy.

Loredana Groza s-a filmat în timpul unei ședințe de masaj

În vârstă de 50 de ani, Loredana Groza nu încetează să atragă atenția prin ipostazele HOT pe care le publică necontenit pe rețelele de socializare, creând un val de critici din partea românilro. În urmă cu câteva zile, artista s-a relaxat la un salon de remodelare corporală, unde a făcut un masaj. Câteva dintre momentele de răsfăț au fost filmate de vedetă și, ulterior, ea a ales să le urce pe Instagram Stories.

“La 50 de ani se cam cuvine să ne aratăm Interiorul, nu posteriorul… Scuze, dar chiar doar trupul contează… ce facem cu sufletul????”, “Exteriorul este reflecția interiorului”, “Sufletul nu se poate fotografia, însă putem să ne bucurăm din tot sufletul când vedem un chip frumos, un trup frumos și sănătos la 50 de ani sau la orice vârstă!” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți pe Instagram la o fotografie în care vedeta s-a fotografiat într-un costum sport.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *