Recent, Loredana Chivu s-a bucurat de o vacanță de vis în Dubai. Blondina s-a distrat alături de prietenele ei și a făcut o cucerire de senzație. Celebrul milionar Nusr Et a fost impresionat de apariția fostei asistente TV, în restaurantul său și i-a acordat atenție specială.

Loredana Chivu a profitat din plin de vacanța din Dubai. S-a relaxat alături de cele două prietene ale sale, Simona Trașcă și Ana-Maria Mocanu, și a făcut senzație atât pe plajele însorite, cât și in locurile de fițe în care a mers. Mai mult, a reușit chiar să facă și o cucerire de zile mari. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IMAGINE DE INFARCT. CUM S-A AFIȘAT LA BALCONUL HOTELULUI DE LUX DIN DUBAI ÎN CARE E CAZATĂ)

Se pare că Loredana Chivu i-a atras atenția unui milionar cunoscut în toată lumea, a cărui avere se ridică la suma fabuloasă de 50 de milioane de euro. Nusr Et a întâlnit-o pe blondină în unul dintre restaurantele sale și i-a acorda atenție specială.

Cum l-a cucerit pe milionar?

Loredana Chivu a mărturisit că s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de Nusr Et. Blondina a dezvăluit cheia succesului și lucru ce a scos-o din anonimat și a făcut-o să se remarce în fața milionarului. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU A FĂCUT MEGA-SHOW PE PLAJELE DIN DUBAI ȘI-A ARĂTAT SÂNII LA ETAJUL 50)

„Am ajuns acolo, probabil ieșeam puțin mai mult în evidență decât alte fete. Ne-am așezat la masă, bineînțeles că a venit de mai multe ori la noi la masă. Nu îmi aduc aminte exact, de vreo 2-3 ori a venit. Obișnuiește să stea foarte puțin pentru că vine foarte multă lume în restaurantul lui care este foarte vestit. Nu are timp să stea, dar la noi la masă a stat ceva mai mult, a venit de câteva ori. Chiar să spun așa, știu că sună ca un clișeu, dar m-a hrănit la propriu. Mi-a dat o bucată de carne din mâna lui. După care și-a rugat angajații să facă două story-uri și l-a postat la el pe pagină.”, a declarat Loredana Chivu, pentru Antena Stars.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *