Loredana Chivu nu ratează nicio ocazie de a le arăta fanilor săi cât este de sexy. Aflată în Dubai, blondina și-a etalat formele la balconul hotelului în care este cazată, tocmai la etajul 50 al clădirii.

Dis-de-dimineață, Loredana Chivu și-a scos formele la înaintare la balconul hotelului în care este cazată în Dubai. Blondina nu a ratat nicio ocazie de a fi sexy, așa că a găsit și acum oportunitatea de a-i uimi pe fanii ei de pe Instagram.

Îmbrăcată într-o pijama minusculă, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți și o bustieră care aproape îi lăsa sânii la vedere integral, albă, Loredana Chivu s-a bucurat de priveliște, dar și de numeroase complimente din partea urmăritorilor săi de pe rețeaua de socializare, căci o astfel de apariție nu poate fi trecută cu vederea de bărbații care îi urmăresc orice mișcare.

Loredana Chivu, imagine de infarct. Cum s-a afișat la balconul hotelului de lux din Dubai în care e cazată

Loredana Chivu, aniversare pe lux și opulență, în Dubai

Loredana Chivu a sărbătorit ziua de naștere și a fost emoționată până la lacrimi de atâtea cadouri și urări. A plecat în Dubai, unde o așteptau plajele însorite cu nisipul fin. Și nu numai.

”Mă simt binecuvântată! O aniversare de neuitat..și e doar începutul.. Mă simt copleșită de atâta atenție și iubire, simt că anul ăsta am alături de mine persoane care mă iubesc cu adevărat.. am păstrat în jurul meu doar oameni care merită și am câștigat alți oameni minunați.. Simt că totul e așa cum trebuie să fie! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ați transmis, vă doresc înzecit înapoi! Vă iubesc! Am cea mai minunată familie, prieteni, voi, comunitatea mea frumoasă!”, a fost mesajul Loredanei, acum o săptămână, de ziua ei, când s-a fotografiat într-o camera plină cu flori și balonașe aduse doar pentru ea

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *