Lora și-a surprins fanii din mediul online cu o apariție incendiară. Vedeta s-a fotografiat într-o rochie neagră extrem de sexy și cu o crăpătură adâncă pe o parte. Fanii au reacționat imediat, iar poza a adunat numeroase comentarii și aprecieri.

Recent, Lora s-a aflat pe platoul de filmare ale unui post de televiziune, unde s-a filmat o ediție specială de Revelion. Pentru marele eveniment, Lora a decis să poarte o rochie neagră, transparentă în unele părți și cu o crăpătură generoasă pe picior. Mai mult din fotografiile postate de artistă pare că lenjeria intimă lipsește. (CITEȘTE ȘI: LORA, MĂRTURISIRI SURPRINZĂTOARE! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET CÂNTĂREAȚA? „PRESA NU A AFLAT CĂ AM FOST ÎMPREUNĂ”)

Fotografia postată de cântăreață a atras imediat atenția fanilor care s-au grăbit să lase diverse comentarii. Cei mai mulți au apreciat ținuta cântăreței și au avut numai cuvinte de laudă. Aceștia i-au admirat silueta, ținuta și machiajul și au declarat-o  ca fiind „o femeie cu adevărat frumoasă”.

Lora a stârnit un război între internauți

Fotografia postată de Lora a stârnit un mic război între internauți. Fanii din mediul online s-au contrazis pe tema lenjeriei intime purtate sau nu de artistă. Crăpătura adâncă a rochie a lăsat impresia pentru cei mai mulți că aceasta nu poartă lenjerie intimă. (VEZI ȘI: LORA ŞI-A PUS FANII PE JAR, DUPĂ CE A ÎMBRĂCAT ROCHIA DE MIREASĂ: „MULŢUMESC PENTRU IUBIRE”)

Dacă reprezentanții sexului masculin s-au bucurat de „peisaj” și au decis că vedeta nu poartă lenjerie intimă, multe dintre fane i-au luat apărarea și au susținut că este vorba despre o lenjerie specială care se folosește exact pentru acest tip de rochie.

Cu lenjerie intimă sau nu, este cert că Lora a avut o apariție de senzație și numeroasele aprecieri pe care le-a primit fotografia au fost dovada acestui lucru.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *