Liviu Vârciu  a tras un semnal de alarmă pe contul său de Instagram pentru cazul unei fetițe care suferă de o boală gravă. Tânăra are nevoie de ajutorul oamenilor.

Liviu Vârciu a postat pe InstaStory despre situația Andrei, o elevă de clasa a IV a care a fost diagnosticată cu cu anemie aplastică formă foarte severă.

Prezentatorul a spus că fetița are nevoie de sânge pentru a putea fi salvată. Donațiile pot fi primite din toată țara.

”Andra, elevă în clasa a IVa-a, are mare nevoie de ajutor. Este diagnosticată cu anemie aplastică formă foarte severă, iar de săptămâna trecută se află în stare foarte gravă la terapie intensivă în Cluj Napoca. I se administrează permanent trombocite, însă rezerva existentă nu e suficientă pentru ea. Fetița se numește Hadade Andra, data nașterii: 17.01.2010, A2 Rh , Pediatrie 2, momentan la ATI la Pediatrie 1, Cluj Napoca. În speranța oricăui ajutor, mulțumesc din suflet”, este mesajul postat de Liviu Vârciu.

Andra are nevoie de ajutorul oamenilor ca să trăiască

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu și Anda Călin, prima apariție împreună, după ce au devenit din nou părinți. Ce declarație de dragoste i-a făcut proaspătul tătic, iubitei sale

Liviu Vârciu are o colecție de mașini

Liviu Vârciu a mai adăugat încă un autoturism la colecția lui. După ce a terminat de recondiționat Fiat-ul galbe cabrio, Liviu a început un nou „proiect”. Pe mâinile artistului a intrat un alt model sport, un Nissan 300 zx, la care a început lucrul, potrivit clik.ro.

„M-a luat pasiunea asta nu ştiu de ce… iau fiecare colţuşo … am vopsit pragurile… nu am ştiut, dar am inceput să învăţ. Mi-am pus şi roţile pe perete. (…). Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă… Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, acum ceva timp.

Liviu Vârciu este pasionat de mașini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *