Liviu Guță încearcă să-și recupereze datoriile, dar și să facă bani prin alte mijloace din moment ce evenimentele au fost anulate. De data aceasta, manelistul și-a adus aminte de episodul în care a fost acuzat că a încercat s-o violeze pe Simona Trașcă. Așadar, Liviu Guță a dat în judecată, din nou postul de televiziune la care i-au fost aduse acuze grave și cere despăgubire de 500.000 de Euro. 

Manelistul este foc și pară și încearcă să-și facă dreptate. La șase ani distanță de la episodul în care a fost acuzat că a violat-o pe Simona Trașcă și că ar consuma substanțe interzise, Liviu Guță dă, din nou, în judecată postul TV care a făcut aceste acuzații. În plângerea penală formulată de manelist se arată că nu doar activitatea profesională i-a fost afectată de aceste acuzații, ci și viața personală.

”Precizez că în afară de faptul că, prin afirmațiile și prin temele de dezbatere ale emisiunilor, au adus atingere valorilor morale și sociale prevăzute de lege, au făcut să se deterioreze relațiile dintre reclamant și soția sa, iar copiii acestuia minori au fost oarecum marginalizați de colegii și prietenii lor, fapt care i-a afectat profund”, se arată în plângerea formulată de Liviu Guță.

VEZI ȘI: LIVIU GUȚĂ, ÎN RĂZBOI CU AXINTE! „ESTE UN PAPIȚOI! ARE SĂ-MI DEA 14.000 DE EURO DIN CONCERTE” 

Liviu Guță a cerut daune de jumătate de milion de euro

Artistul s-a plâns judecătorilor că a fost linșat mediatic din cauza faptului că ar fi acceptat să meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la postul concurent, pentru care ar fi primit 5.000 de euro. Însă, Liviu Guță spune că acest fapt este „nereal”. Pentru prejudiciul de imagine produs prin aceste afirmații, Liviu Guță a cerut 500.000 de Euro

reprezentând prejudiciul de imagine produs prin afirmații cu caracter vexatoriu/calomnioase și defăimătoare, obligarea pârâtei să publice pe cheltuiala sa, într-un ziar de mare tiraj național dar și pe posturile de televiziune din cadru pârâtei hotărârea ce se va pronunța precum și scuze în mod public”, a mai adăugat manelistul.

Cererea formulată de Liviu Guță a fost respinsă de judecători, în luna martie a anului curent. Pentru că manelistul s-a adresat mult prea târziu instanței de la data producerii pretinselor delicte, a intervenit termenul de prescripție. Aceasta nu este prima dată când manelistul a căutat ajutor în instanțele de judecată. În 2018, Liviu Guță i-a dat în judecată pe Simona Trașcă, Mara Bănică, Serghei Mizil, Dan Capatos, Simona Gherghe și Cristian Brancu, însă și atunci cererea lui a fost respinsă.

Liviu Guță a povestit, pe contul lui de Youtube, povestea ”violului”.

Noi am plecat pentru o emisiune, cu Serghei Mizil, cu Gică Papari… Bine, Gică Papari n-a mai apărut în filmul ăsta. Toate faptele lui Gică Papari mi le-a dat mie, cum ar veni. (…) Mie mi-a dat neînceperea urmăririi penale pentru că oamenii și-au dat seama. Am avut pe telefon înregistrat când zicea Trașcă: ce, am zis eu de viol, ziariștii… Știți cât a durat scandalul cu Trașcă? 15 secunde! Doar am înjurat-o și eu, a ieșit pe ușă, era cu telefonul, că trebuia să facă și ea niște bănuți la televizor. Nici măcar n-am atins-o”, a spus Liviu Guță pe contul lui de Youtube.

CITEȘTE ȘI: „COSTI IONIȚĂ A FOST FĂCUT PRAF DE LIVIU GUȚĂ. DE LA CE A PORNIT CONFICTUL: „NU AI VOCE, NU AI NIMIC”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *