Lino Golden a stricat și prietenia cu  Abi Talent. După ce a ieșit din gang-ul lui Velea și a trecut de partea lui Abi, Lino o comite și de data asta. „Regele României” – așa cum îi place lui Abi să-și spună –  a fost dezamăgit de Golden și nu mai vrea să-l ajute. 

În urmă cu ceva timp, Lino Golden pleca din familia Golden Boy și își atrăgea hate-ul foștilor colegi, dar și al fanilor. „Hulit” de toată lumea Golden s-a aliat cu Abi Talent. Cel căruia până nu de mult îi făcea diss-uri împreună cu Alex Velea.  „Prietenia” celor doi nu a ținut prea mult și iată că au ajuns din nou la cuțite. Cel care a dat detalii despre această ruptură este Abi Talent. Întrebat de fanii lui, într-o sesiune de Q & A, dacă va scoate o piesă alături de Lino acesta a uimit prin răspunsul pe care l-a dat.

”Lino e băiat bun în sinea lui, dar m-a dezamăgit cu niște chestii și nu am cum să-l mai ajut”, a scris Abi pe contul de Instagram.

CITEȘTE ȘI: „ABI TALENT L-A PUS LA RESPECT PE NOUL „COPIL DE SUFLET” AL LUI ALEX VELA. A INTRAT ÎN DIRECT PESTE EL ȘI L-A AMENINȚAT

Lino Golden a încetat colaborarea cu Golden Boy Society

După ce în presă au apărut informații referitoare la ruptura dintre băieții de aur, Alex Velea s-a văzut nevoit să clarifice situația. Artistul a postat un vlog prin care a explicat că Lino Golden Și Mario Fresh nu au putut accepta că din Golden Boy Society fac parte și alți artiști.

„De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit.

De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society. ” , a spus Alex Velea în vlog. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *