Lidia Buble și-a pus fanii pe jar, după ce s-a filmat la salonul de înfrumusețare! Tricoul minuscul i-a jucat feste artistei și a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

Un lucru este cert! Lidia Buble ține enorm la imaginea ei, așa că face multe sacrificii pentru a arăta impecabil la orice apariție. Pe lângă faptul că a slăbit spectaculos, merge la sală și a adoptat un stil de viață sănătos, în spatele artistei se află o întreagă echipă care are grijă de look-ul Lidie Buble.

Joi, înainte de a susține un concert online, artista a dat fuga la salonul ei preferat pentru a-și aranja părul. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a optat pentru un tricoul alb, minuscul și mulat care… i-a pus în evidență bustul, dar mai ales… sfârcurile ”obraznice”. În ultimii ani, Lidia Buble și-a schimbat radical stilul vestimentar, iar ținutele ei sunt mult mai îndrăznețe și emană senzualitate.

Tricoul minuscul i-a jucat feste artistei

Lidia Buble, mărturisiri despre Răzvan Simion, după ce s-a spus că există un alt bărbat în viața ei

Recent, Lidia Buble și-a provocat fanii pe Instagram să îi pună diverse întrebări. Însă, printre curiozitățile acestora… bineînțeles a fost și cea legată de relația pe care o are acum artista cu Răzvan Simion.

Răspunsul Lidiei Buble n-a întârziat să apară și le-a mărturisit fanilor că se află în relații bune cu fostul ei iubit, mai ales că cei doi colaborează în continuare, în plan profesional. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION A PUBLICAT O POZĂ CU LIDIA BUBLE ȘI CORNEL ILIE. CE MESAJ A TRANSMIS FOSTUL IUBIT AL CÂNTĂREȚEI)

“Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a răspuns Lidia Buble.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *