Lidia Buble nu încetează să-și uimească fanii. Artista s-a pozat într-o ipostază de infarct și și-a lăsat toate formele la vedere. Mai exact, Lidia Buble s-a afișat…fără lenjerie intimă!

Lidia Buble a încins din nou imaginația fanilor săi. Artista este tot mai lipsită de inhibiții, motiv pentru care s-a pozat într-o ipostază de infarct, iar mai apoi a urcat imaginea pe contul său de Instagram, acolo unde i-a lăsat pe toți fără replică.

Mai exact, Lidia Buble a purtat o rochie albă, extrem de decupată atât în partea din față, cât și în partea din spate. Cu un decolteu generos și cu sânii pe jumătate afară, Lidia Buble i-a înnebunit pe bărbați și i-a făcut pe aceștia să exclame „wow”!.

Ceea ce a atras cel mai mult atenția la imaginea postată de Lidia Buble pe contul ei de Instagram a fost faptul că artista și-a lăsat posteriorul la vedere, dar s-a văzut cu ochiul liber și faptul că aceasta nu purta lenjerie intimă. Rochia fiind extrem de transparentă și decupată, fundulețul Lidiei s-a văzut în toată splendoarea lui!

Lidia Buble, mărturisiri despre Răzvan Simion, după ce s-a spus că există un alt bărbat în viața ei

Recent, Lidia Buble și-a provocat fanii pe Instagram să îi pună diverse întrebări. Însă, printre curiozitățile acestora… bineînțeles a fost și cea legată de relația pe care o are acum artista cu Răzvan Simion.

Răspunsul Lidiei Buble n-a întârziat să apară și le-a mărturisit fanilor că se află în relații bune cu fostul ei iubit, mai ales că cei doi colaborează în continuare, în plan profesional.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a răspuns Lidia Buble.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *