Lavinia Pîrva și-a surprins fanii din mediul online cu o schimbare radicală de look. Internauții au reacționa imediat și i-au spus că nouă înfățișare i se potrivește de minune.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a gândit să încerce ceva nou, așa că și-a schimbat look-ul. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu o coafură nouă. Lavinia a vrut să vadă cum îi stă cu breton și a trecut imediat la treabă. A cerut chiar și părerea internauților pe care i-a întrebat dacă le place sau nu schimbarea.

Fanii din mediul online au reacționat imediat și au felicita-o pe brunetă pentru felul în care arată. Toți au lăudat-o și au fost de acord că noua coafura cu breton i se potrivește. (CITEȘTE ȘI: DE CE NU MAI POARTĂ LAVINIA PÎRVA, DE FAPT, VERIGHETA. UNDE MUNCEȘTE ACUM SOȚIA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ)

„Extraordinar îți vine cu breton!/ Ție îți stă bine oricum că ești frumoasă / Ești superbă oricum. Îți stă bine în toate stilurile pentru că ești frumoasă naturală! / Ești superba din toate punctele de vedere! / Semeni cu Monica Bellucci”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani

Lavinia Pîrva și-a pus silicoane

Lavinia Pîrva arată foarte bine, iar dacă de-a lungul timpului s-a speculat că vedeta a apelat la diverse operații estetice, acest lucru nu este adevărat. Prima operație de înfrumusețare pe care aceasta a făcut-o a avut loc recent. (VEZI ȘI: FOTO. LAVINIA PÎRVA, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ! SOȚIA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI-A PUS SILICOANE: „AM SIMȚIT NEVOIA”)

Vedeta a deci să este timpul să apeleze la o mărire de sâni și asta a făcut. Mai mult, a avut o atitudine transparentă, a vorbit despre intervenție și despre toate procedurile la care a apelat. Pe lângă implantul de silicoane,  și-a mărit buzelor cu acid hialuronic și a optat pentru diverse tratamente de întreținere facială și corporală, dar niciodată nu s-a operat.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *