Laura Cosoi este în continuare o mămică de invidiat, după ce în vară a născut al doilea copil, pe micuța Vera. Vedeta este mai fericită ca niciodată și trăiește de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Actrița cu forme de invidiat a vorbit pe larg despre cum a reușit să își recapete silueta de dinainte de a doua sarcină.

Laura Cosoi, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat. Blondina a povestit cu lux de amănunte ce dieta a urmat pentru a da jos kilogramele pe care le-a luat odată cu cea de-a doua sarcină.

Dacă la prima sarcină vedeta s-a îngrășat 18 kg, Laura povestește că la cea de-a doua a luat doar 8 kg sau 9 kilograme în greutate, în perioada ultimului trimestru. Diferența este considerabilă, iar fosta vedetă ,,La Bloc” a precizat că i-a fost mult mai ușor în sarcina cu Vera, decât cu Rita.

,,Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.”  preciza la acea vreme Laura Cosoi pe blogul ei.

Tot atunci, vedeta a dezvăluit secretul prin care a reușit să aibă o sarcină perfect sănătoasă, fără a lua prea multe kilograme în greutate.

„Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”.

CITEȘTE ȘI: „LAURA COSOI A NĂSCUT! VEDETA A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ. PRIMELE IMAGINI CU MICUȚA VERA

Rita, o binecuvântare de la Dumnezeu pentru Laura Cosoi

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară la data de 11 iunie 2018. ,,Rita este >” scria la acea vreme vedeta pe blogul ei, explicand semnificația numelui ales.

,,I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment și astfel alegerea numelui a venit natural, firesc.”

CITEȘTE ȘI: ” LAURA COSOI, PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ DIN NOU MĂMICĂ: ”FACEM LOC PENTRU AL TREILEA

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *