La ce vârstă și cu cine și-a pierdut Deea Maxer virginitatea? Este întrebarea care stă pe buzele multor fani. Ei bine, bruneta a dezvăluit cum a decurs prima ei noapte de amor.

Se cunosc de peste 15 ani, dar… puțini sunt cei care știu cum a avut loc prima lor întâlnire. Deea era boboacă atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Dinu Maxer prezenta balul la liceul la care învăța bruneta. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Iar prima noapte de amor a Deei a fost cu soțul ei! Dinu Maxer este singurul bărbat din viața brunetei, iar acum formează o familie fericită. Cei doi au doi copii împreună, se iubesc și se susțin necondiționat.

Deea le-a urmat exemplul părinților ei, care de altfel trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani.

”A fost primul meu iubit. I-am avut ca model pe părinții mei. Și tatăl meu a fost primul bărbat din viața mamei. Am ținut ochii închiși”, a declarat Deea Maxer.

Deea Maxer, complicații la naștere

Deea și Dinu Maxer formeză unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizul românesc. Anul trecut familia lor s-a mărit cu încă un membru, însă bucuria nașterii a fost umbrită de unele evenimente neplăcute. Deea Maxer a avut parte de complicații la naștere, care i-au pus în pericol viața.

În timpul operației de cezariană, Deea a avut o hemoragie internă, pe care medicii s-au chinuit să o opreasă minute bune. Din păcate, în urma acestui incident artista nu mai poate avea copii. (CITEȘTE ȘI: DEEA MAXER, PETRECERE IMPRESIONANTĂ LA 30 DE ANI!)

”Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut”, a povestit Deea Maxer.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *