Este considerată a fi una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc, iar de-a lungul timpului, Andreea Mantea, căci despre ea este vorba, a fost implicată în numeroase controverse. A avut și ea iubiții ei, scandalurile ei, dezamăgirile ei, dar și…misterele ei!

Unul dintre cele mai discutate subiecte legate de Andreea Mantea a fost mereu cel legat de vârsta la care bruneta și-a pierdut virginitatea.

Deși nu s-a aflat niciodată acest aspect, în urma unor declarații pe care vedeta le-a făcut, în urmă cu ceva timp, toată lumea și-a dat seama că Andreea Mantea și-a pierdut virginitatea la o vârstă destul de fragedă, întrucât prima relație pe care a avut-o a descris-o ca fiind una copilărească și cam pe atunci s-ar fi întâmplat și…neprevăzutul!

Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Mantea

Admiratorii Andreei trag concluzia că ”evenimentul” s-a produs în vremea în care ”fluturii din stomac” își cer drepturile și iubirea intensă grăbește lucrurile, însă vedeta nu a oferit, cel puțin până acum, detalii ”picante” în legătură cu acest subiect.

„O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil” – a declarat Andreea Mantea pentru Viva!

Cu toate acestea, Andreea Mantea nu a menționat niciodată numele primului său iubit și nici nu a oferit alte detalii despre prima ei relație de iubire. Mai mult, nu se știe nici dacă primul bărbat care i-a furat inima vedetei era sau nu mai mare decât ea, astfel încât să putem spune că a reușit să o „corupă” la prostii, în copilărie sau adolescență.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *