Jeremy Bulloch, actorul care a dat viață personajului Boba Fett din filmul “Star Wars”, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet în sufletele rudelor, ale foștilor colegi de breaslă, dar și ale fanilor. Unii dintre ei s-au grăbit și i-au adus câte un tribut pe social media. Deocamdată, nu a fost dezvăluită cauza decesului, însă, unul dintre apropiații săi a anunțat într-un mesaj emoționant că este vorba despre unele complicații. 

Actorul Jeremy Bulloch a murit la vârsta de 75 de ani

Jeremy Bulloch se lupta de câțiva ani cu o boală delicată: Parkinson. Jason Griffiths, unul dintre prietenii săi, a anunțat într-o postare emoționantă că starul britanic a părăsit această lume astăzi.

“Jeremy a murit liniștit pe 17 decembrie 2020, în urma unor complicații de sănătate; el trăia de câțiva ani cu boala Parkinson. El și-a petrecut ultimele săptămâni de viață alături de personalul minunat de la Spitalul St George din Tooting, situat aproape de casa în care el și soția sa Maureen locuiseră împreună de mai bine de cincizeci de ani. Maureen și doi dintre fiii săi, Jamie și Robbie, au fost alături de el în ultimele sale zile.

Jeremy a avut o viață lungă și fericită ca actor și a fost cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele «Summer Holiday», «Star Wars» și «James Bond»; serialele «Newcomers», «Doctor Who», «Agony and Robin of Sherwood» și mai multe producții de teatru. Departe de ecran, Jeremy era un fotbalist și un jucător talentat de crichet. De asemenea, el a susținut o serie de organizații caritabile, inclusiv Spitalul Great Ormond Street, unde a fost salvată viața nepoatei sale. A fost devotat soției sale, celor trei fii și zece nepoți care îl iubesc mult și cărora le va fi dor de el teribil”, a scris Jason Griffiths pe contul său oficial de Facebook.

It is with huge sadness I can report that we have lost Jeremy Bulloch.


Jeremy was the 2nd guest I ever met and one I…

Publicată de Jason Griffiths pe Joi, 17 decembrie 2020

Daniel Logan, actorul care l-a înlocuit pe Jeremy Bulloch ca să joace rolul lui Boba Fett începând cu 2002, “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones”, i-a adus un tribut pe rețelele de socializare.

“Nu-mi pot stăpâni lacrimile acum, când anunț că Jeremy Bulloch a murit!!! Odihnește-te în pace, legendă. Eu nu voi uita niciodată ce m-ai învățat!! Te voi iubi pentru totdeauna!! Convențiile nu vor mai fi la fel fără tine. Forța fie cu tine întotdeauna”, a scris actorul de 33 de ani pe contul lui de Instagram, unde a publicat o poză cu regretatul star britanic.

Jeremy Bulloch s-a născut pe 16 februarie 1945 în Market Harborough, Marea Britanie.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *