Jador, cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, a făcut declarații uimitoare de dragoste pentru celebra Carmen de la Sălciua. Care este, de fapt, relația dintre Carmen și Jador?

Carmen de la Sălciua și Jador s-au cunoscut mai bine când au colaborat la melodia “Nu am somn de patru zile”, lansată în urmă cu trei luni alături de artistul BlvckMatias, care a strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Videoclipul piesei se încheie cu un sărut între cântăreață și manelist, iar de aici fanii au început sa speculeze o relație a celor doi, mai mult decât una de prietenie. În momentul lansării melodiei, cei doi recunoșteau că sunt foarte apropiați, însă nu au o relație amoroasă, ci doar una de prietenie. În plus, Carmen de la Sălciua a declarat că a lucrat foarte bine cu Jador și că este un artist serios. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, DEZVĂLUIRI INCITANTE DUPĂ CE JADOR A SPUS CĂ ÎȘI DOREȘTE COPII CU EA: “ESTE UN BĂRBAT DEOSEBIT”)

”Culiță fiind prietenul meu, nu aș putea să am o relație cu Carmen. În primul rând, din respect pentru el, că nu am cum să am o relație cu fosta lui nevastă… Culiță mi-e prieten, ea mi-e prietenă…”, spunea Jador despre relația pe care o are cu Carmen de la Sălciua… Se pare că adevărul este altul, iar Jador se contrazice singur în privința relației pe care o are cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Jador, declarații uimitoare de dragoste pentru Carmen de la Sălciua: „Vreau să fie mama copiilor mei”

Mai exact, în diferite live-uri si vlog-uri, Jador a afirmat că, în prezent, o vede pe Carmen de la Sălciua ca fiind cea mai potrivită femeie alături de care el să devină tătic și cu care să facă o familie, spre surprinderea fanilor. Mai mult, se pare ca Jador a vizitat-o pe îndrăgita cântăreață la Alba Iulia, însă totul s-ar fi întâmplat în mare secret. În plus, cei doi au avut mai multe discuții înainte ca artistul să plece în Republica Dominicană. „Carmen de la Sălciua este tovarășa mea, mă înțeleg bine cu ea. Îti dai seama că îl atac acum pe Culiță de îl distrug la Survivor”, spunea Jador într-un live înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează  noul sezon al emisiunii “Survivor România” 2021.

„E de treaba tare Carmen, e un om plin de credință și dacă ar fi să aleg dintre toate femeile, din toate cântărețele astea, să am un copil, cu ea aș alege să fac pasul ăsta. Să-mi educe copii!”, a spus Jador într-un vlog, semn că vede în Carmen mai mult decât o simpla prietenă, așa cum a lăsat să se înțeleagă de multe ori. (NU RATA: “REGELE” TIKTOK ÎȘI CAUTĂ DISPERAT UN LOC DE MUNCĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE “REGINĂ”. JADOR L-A “TAXAT” PE IONUȚ BODI: “ĂSTA ȘI-A FĂCUT ALTĂ GAGICĂ” | VIDEO)

Ce spune și Carmen despre Jador? „În zilele apropiate videoclipului am mai vorbit, am glumit că nu ai cum cu el și cred că am avut și o discuție general, așa, despre relațiile din ziua de azi! În spatele nebuniei lui și al tonicității se află un om care se vede că a pornit de jos, iar oamenii ăștia au binecuvântări în viața și îi ajuta și pe ceilalți! El vorbește și glumește mult, dar în realitate respectă valorile pe care le are o femeie! Probabil discuțiile noastre l-au și determinat să vorbească așa… Îi doresc baftă la Survivor România! Văd că nu-i lipsește simțul umorului nici în condiții extreme și asta îl ajută să fie aproape de oameni!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *