Iulia Albu nu a avut cuvinte de laudă la adresa Adelinei Pestrițu, în ediția de ieri a celebrei rubrici ”Marțea Neagră”, difuzată în cadrul emisiunii „Măruță”.

Concret, stilista a comentat pozele pe care bruneta le-a postat din vacanța pe care în prezent o petrece în Maldive. Iulia Albu a sfătuit-o pe Adelina să își editeze mai discret pozele.

„Încercăm să ne simțim ceva mai bine și am ales aceste fotografii pentru a mai ridică moralul telespectatorilor, care poate nu au bani să meargă în Maldive. Adelina, văzând această poze s-ar putea să ai capul la laba piciorului (n.r. adică dispariția gleznei la editare prin programul de modificare al pozelor).

Uitați-vă și voi, laba piciorului ei este mai mare decât capul ei. De altfel, este și cam tristă Adelina, și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus lucruri urâte la adresa ei. Nu noi”, a declarat Iulia Albu la ProTV.

Citește și: După ce și-a anunțat fanii că este sub observație medicală, Iulia Albu a apărut la TV

Pe cine a lăudat

Dar, Iulia Albu nu a criticat pe toată lumea. Unele dintre vedete au avut mai mult noroc. „Este foarte bine pentru noi să ieșim și să ne relaxăm, mie îmi place că ea folosește mai puține programe de editare decât înainte, era frapantă diferența înainte, și apreciez această naturalețe”, a spus ea despre Andreea Raicu.

„Îmi plac fotografiile gen cawboy wannabe, Anna Lesko punea cele mai îndrăznețe poze. Corina este o față normală, într-un vapor normal, este o țipă foarte relaxată și asta este ideea. Că eu așa o văd pe ea: ar fi mai abordabilă cumva”, a comentat despre Corina Bud.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *