Oficial, Iuliana Luciu și Cristian Mitrea și-au asumat relația de dragoste! Cei doi iubiți au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional, iar când se aflau într-un restaurant luxos din București, ei nu și-au putut ține în frâu instinctele. Astfel, la un moment dat, luptătorul MMA și-a atins iubita într-o zonă intimă.

Iuliana Luciu și Cristian Mitrea și-au asumat relația amoroasă

Prezentatoarea emisiunii “Ghicește vedeta” iubește și se simte iubită de Cristian Mitrea care, din câte se pare, a cucerit-o iremediabil. Cei doi parteneri au decis să nu își mai ascundă sentimentele, motiv pentru care, în timp ce se aflat în oraș cu prietenii, ei nu au ezitat să își arate dragostea în fel și chip. Deși erau în public, portivul a atins-o pe Iuliana Luciu într-o zonă intimă, relatează spynews.ro, după care și-a strâns iubita în brațe și a mângâiat-o cu blândețe pe cap.

Ulterior, Iuliana Luciu și iubitul ei au ieșit din restaurant împreună cu doi prieteni care au așteptat taxiul. Martorii au povestit că senzuala brunetă l-a luat de braț pe Crisian Mitrea, iar când au ajuns în fața localului, ea i-a oferit o îmbrățișare călduroasă pe la spate. Înainte să plece odată cu amicii săi, luptătorul MMA a sărutat-o pasional pe noua lui iubită.

Nu rata: Adevăratul motiv pentru care Iuliana și Nicoleta Luciu nu vorbesc cu tatăl lor: “Mai multe nu zic, nu vreau să le supăr”

Cristi Mitrea are un băiat cu Andreea Mantea

Cunoscutul luptător MMA are un fiu din relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D și Cristi Mitrea s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la “Burlăciţa”, show la care a sportivul participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

Vezi și: Top 30 sexy-vedete cărora le-a “evadat” bustul din costumul de baie. Gina Pistol, Iuliana Luciu și Alina Pușcaș sunt doar trei nume sonore din clasament

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *